AFDELINGER

”Det er nødvendigt for repræsentanter at vise høj lydighed”

Hazrat Mirza Masroor Ahmad (aba)

Ishaat

Ishaat

Publikationer

Det er Isha’ats rolle at informere Khuddam om Majlis Khuddamul Ahmadiyya Danmarks mål og at informere dem om begivenheder både fortid og fremtid.

Atfal

Atfal

Børn 7-15 år

Det er en hjælp fra Majlis Khuddam-ul-Ahmadiyya til Ahmadi-drenge mellem 7 og 15. “Atfal” er afledt af det arabiske ord for “små børn”.

Maal

Maal

Finans

Først og fremmest har Maal (Finance) -afdelingen til formål at uddanne Khuddam om den åndelige ekspertise ved økonomisk offer.

Aitmad

Aitmad

Generalsekretær

Aitmad er den afdeling, der drives af National Mo’tamid, som er generalsekretær for Majlis Khuddamul Ahmadiyya Danmark.

Sanat-o-Tijarat

Sanat-o-Tijarat

Industri / handel

Formålet med oprettelsen af denne afdeling er at fremme handel og industri blandt medlemmerne af Jamaat og derved forbedre og konsolidere og styrke deres økonomiske stilling og forretning.

Amoor-e-Tuluba

Amoor-e-Tuluba

Student Affairs

Amoor-e-Tuluba (almindeligvis kendt som “Student Affairs”) -afdelingen spiller en nøglerolle i udviklingen og succesen for alle studerende i Danmark, uanset hvor de måtte være og hvad de end studerer.

Khidmat-e-Khalq

Khidmat-e-Khalq

Service til menneskeheden

Et af de primære formål med denne afdeling er at servicere menneskeheden, de fattige, hjælpeløse og trængende uden nogen forskelsbehandling af religion, trosbekendelse, rollebesætning og farve.

Umoomi

Umoomi

Generelle / Indre Anliggender

Umoomi-afdelingen reagerer på majlisens målrettede behov som anvist af Sadr. Et kernemål er den rette forberedelse til naturkatastrofer og andre potentielle katastrofer. Mohtamim arbejder for at sikre, at majlis er klar og lydhør.

Sehat-e-Jismani

Sehat-e-Jismani

Fysisk sundhed

Sehat-e-Jismani-holdet er rettet mod at forbedre Khuddams fysiske kondition og opfordrer Khuddam til at deltage i sport.

Tabligh

Tabligh

Trosforløb

Tabligh-afdelingens primære rolle er at engagere Khuddam i Tabligh-aktiviteter; for at sprede islams budskab og bringe nye medlemmer ind i islams fold.

Tarbiyyat

Tarbiyyat

Åndelig træning

Tarbiyyat-afdelingen arbejder for at støtte Khuddam i at træne sig selv i at udvikle høj åndelig kaliber og stærk moralsk fiber.

Tehrik-e-Jadid

Tehrik-e-Jadid

Tehrik-e-Jadid

Denne afdelings primære opgave er at gøre alt for at gøre alle mål i Tehrik-e-Jadid til en succes.

Waqar – e – Amal

Waqar – e – Amal

Arbejdets værdighed

Arbejdets “Dignity of Labour- Arbejdets værdighed “, der udføres under sessioner i Waqare – e – Aml, er mættet med velsignelser, og denne afdeling sigter mod at give alle Khuddam en chance for at deltage i dem.

Taleem

Taleem

Uddannelse

Taleem-afdelingen er her for at øge din islamiske viden.

Tajneed

Tajneed

Tilmelding

Tajneed registrerer alle medlemmer af Majlis og deres nødvendige oplysninger.

Om MKA Danmark

Majlis khuddamul ahmadiyya er en åndelig organisation af unge mænd. Majlis Khuddam-ul-Ahmadiyya (mka) blev grundlagt i 1938 af khalifat-ul masih ii, Mirza Basheer-ud-din Mahmood Ahmad, den anden Kalif i Ahmadiyya Muslim bevægelse. Læse Mere>>

Seneste Tweets

 

Kontakt

Phone:
Khuddam Kontor:
+45 36 75 78 69
Address:
Khuddam Kontor:

Eriksminde Alle 2                 2650 Hvidovre

Email :
media@khuddam.dk