Atfal

"Atfal" er afledt af det arabiske ord for "små børn"

Vores Mission & Vision

Det er en hjælp fra Majlis Khuddam-ul-Ahmaddiya (MKA) til Ahmadi-drenge mellem 7 og 15.

Majlis Atfal-ul-Ahmadiyya (MAA) har til formål at forberede Ahmadi-børn på en ordentlig måde, så de kan formes på en sådan måde, at de er i stand til at udnytte deres gudgavede evner til Jamaat-fremskridt.

Majlis Atfal-ul-Ahmadiyya (MAA) blev grundlagt i 1938 af Hadhrat Mirza Bashiruddin Mahmud Ahmad, Khalifatul Masih II ra (Må Allah være tilfreds med ham).
Den 15. april 1938 i Masjid Aqsa, Qadian, i sin fredag ​​prædiken Hadrat Khalifatul Masih II (RA) gav den første ordre om at oprette denne nye hjælpeorganisation. I overensstemmelse hermed blev denne organisation den 23. april 1938 åbnet under resolution nr. 17 i Markaz of Khuddamul Ahmadiyya. Den 26. juli 1938 meddelte Hazoor: “Majlis Khuddamul Ahmadiyya skulle inden for en måned oprette en organisation for unge mellem 7 – 15 år og skulle navngive organisationen Atfalul Ahmadiyya.” Fra da af tog Ahmadis ungdoms uddannelsesmæssige og moralske uddannelse en organiseret form, og den dag i dag fortsætter denne organisation ved Allahs nåde med at køre undtagelsesvis.

Mission og Formål

Formålet med MAA var ifølge Hadhrat Khalifatul Masih II (ra) at indprente dyderne ved regelmæssighed i daglige bønner, hårdt arbejde og sandfærdighed i Ahmadiyyats ungdom. Disse træk skal være en del af hver Tifl, når han modnes til en Khadim.

Majlis Atfal-ul-Ahmadiyya (MAA)

Afdelinger

Sekretær Amoomi (Generel)

Sekretær Tajneed (Folketælling)

Sekretær Tarbiyyat (Moral Training)

Sekretær Ta’leem (Uddannelse)

Sekretær Maal (Finans)

Sekretær Waqf-e-Jadid

Sekretær Waqar-e-Amal (Arbejdets værdighed)

Sekretær Sehat-e-Jismani (Sundhed og fysisk kondition)

Sekretær Khidmat-e-Khalq

(Humanitære Tjenester)

Sekretær San’at-o-Tijarat

(Industri & Handel)

Sekretær Isha’at (Publikation)

Om MKA Danmark

Majlis khuddamul ahmadiyya er en åndelig organisation af unge mænd. Majlis Khuddam-ul-Ahmadiyya (mka) blev grundlagt i 1938 af khalifat-ul masih ii, Mirza Basheer-ud-din Mahmood Ahmad, den anden Kalif i Ahmadiyya Muslim bevægelse. Læse Mere>>

Seneste Tweets

 

Kontakt

Phone:
Khuddam Kontor:
+45 36 75 78 69
Address:
Khuddam Kontor:

Eriksminde Alle 2                 2650 Hvidovre

Email :
media@khuddam.dk