Om Os

“Nationer kan ikke reformeres uden reformering af ungdommen ”

– Hazrat Mirza Bashir-ud-din Mahmood Ahmad Al-Musleh-Mauood, Khalifatul Masih II

Vores Mission & Vision

Ahmadiyya er en åndelig organisation af unge mænd.

Majlis Khuddam-ul-Ahmadiyya (MKA) blev grundlagt i 1938 af Khalifat-ul Masih II, Mirza Basheer-Ud-Din Mahmood Ahmad, den anden kalif i det muslimske samfund Ahmadiyya. Ifølge hjælpestifterens grundlæggende betyder navnet Khuddam-ul-Ahmadiyya bogstaveligt talt, at dets medlemmer er tjenere for Ahmadiyya.

Mission & Formål

Khalifat-ul Masih II, Mizra Basheer-Ud-Din Mahmood Ahmad etablerede grundsætningerne i Majlis Khuddam-ul-Ahmadiyya for at hvile på principperne om tjeneste og offer og til at indprente en forpligtelse til ens tro, sit land og verden rundt dem, principper, der stadig resonerer gennem dets internationale medlemskab. Betydningen af Majlis Khuddam-ul-Ahmadiyya var så stor, at medlemskabet i 1940 blev gjort obligatorisk for enhver ung mand mellem 16 og 40 år, og som et resultat blev grene af Khuddam-ul-Ahmadiyya etableret i alle dele af verden. Hvert medlem af denne organisation kaldes Khadim (tjener).

For Ahmadi-børn fra 7 til 15 år dannes en separat organisation kaldet Majlis Atfalul Ahmadiyya, der arbejder under tilsyn af Majlis Khuddamul Ahmadiyya. Hvert medlem kaldes ”Tifl”. Sadr Majlis Khuddamul Ahmadiyya er den øverste tilsyn med begge organisationer og udfører opgaver i henhold til forfatningen og instruktionerne fra Hazrat Khalifatul Masih. For at implementere Majlis programmer problemfrit og for at fungere bedre er hele organisationens arbejde opdelt i forskellige afdelinger. 

Organisationsstruktur

Nationalpræsident (Sadr) vælges af medlemmer af Ahmadiyya Muslim unge og deres repræsentant fra hele Danmark. Følgende embedsmænd er udpeget til at udvide deres hjælp til Sadr (national præsident).

Mål

Et af vores vigtigste mål er den moralske og åndelige træning af unge gennem en blanding af religiøs, verdslig uddannelse, sportsaktiviteter og service til menneskeheden. Vi er dedikeret til at sikre, at vores medlemmer udvikler og udmærker sig i kvaliteter som fromhed, ærlighed og fair handling, så de bedre kan bidrage til samfundet og vores land Danmark.

Ahmadiyya Muslim unge aktiviteter er ikke begrænset til det muslimske samfund. Vi tjener alle samfundets medlemmer uanset farve, race, religion eller tro og fremmer interreligiøs dialog og samarbejde for at fremme fred og harmoni.

Motto

Kærlighed

Enhed

Frihed

Frelse

Evighed

Har du et spørgsmål? Send os en besked

Om MKA Danmark

Majlis khuddamul ahmadiyya er en åndelig organisation af unge mænd. Majlis Khuddam-ul-Ahmadiyya (mka) blev grundlagt i 1938 af khalifat-ul masih ii, Mirza Basheer-ud-din Mahmood Ahmad, den anden Kalif i Ahmadiyya Muslim bevægelse. Læse Mere>>

Seneste Tweets

 

Kontakt

Phone:
Khuddam Kontor:
+45 36 75 78 69
Address:
Khuddam Kontor:

Eriksminde Alle 2                 2650 Hvidovre

Email :
media@khuddam.dk